Dacia Duster cu numărul 2.000.000

De pe liniile de producție de la Uzina Dacia din Mioveni a ieșit Dacia Duster cu numărul 2.000.000, număr ce reprezintă o piatră de hotar pentru marca și confirmă succesul acestui model.

Produsă în dată de 13 mai, această mașină este un model din seria limitată Duster Avantaj ECO-G 100 (motorizare cu alimentare mixtă benzină/GPL) de culoare Orange Atacama și va intra in posesia unui client din România.

”Duster este un simbol național de reușită. Un model pentru care s-a lucrat intens și la care au contribuit angajați din toate meseriile și domeniile de activitate ale Renault Group în România. Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reușit să depășim provocările din ultimul an și să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică. Vom continua să ne onorăm clienții prin produse de calitate, cu cel mai bun raport prestații/preț, așa cum i-am obișnuit. Totodată, vom avea grijă să rămânem competitivi”, a declarat Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia și Coordonator al platformei industriale de la Mioveni.

Dacia Duster se afla in fabricatie din 2010, iar acum in fiecare zi sunt gata de drum spre noi clienti 930 de unitati, clienti atat din Romania cat si din alte 44 de țări din Europa, Africa și Asia.

Sursa: Dacia