Recomandare de sfarsit de saptamana : Cupa Romaniei la automobilism

In data de 29 august, in judetul Timis,mai exact in zona comunei Nadrag , va avea loc pentru a saptea oara consecutiv Cupa Romaniei la automobilism, ACR-TIMIS-CNAK 2020 editia VII, in organizarea Asociatiei Auto Club Rally Timis si a Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul A.C.R. Timis.

Competitia va fi de genul viteza pe traseu montan, foarte agreat de sportivii automobilisti si spectatori denumit “VTM Timis-Nadrag 2020”. Concursul va incepe la ora 10.00 si va consta din 4 manse, una de recunoastere, una de antrenament cronometrat si doua manse de concurs. In functie de numarul de concurenti, organizatorii ar putea mari la 6 numarul de manse. Festivitatea de premiere se va oficia in centrul comunei Nadrag, unde va avea loc si un promo de ECO-Karting (electric) gratuit pentru micutii din Nadrag.

Evenimentul sportiv va mai contine si o sectiune de spectacol, un show de drift, la care vor lua parte cei mai buni drifteri ai momentului si un truck show cu un autocamion pregatit special pentru competitii, pilotat de italianul Claudio Cuttaia, care va face deliciul tuturor celor prezenti. Se anunta o prezenta selecta de sportivi, 35 dintre cei mai cunoscuti piloti din vestul tarii vor lua startul, si 3 echipe, CSC Dumbravita condusa de Marius Giurisici, Horeca Inter Conecter Racing condusa de Daniel Preunca si ACR Timis.

Circulatia va fi inchisa in data de 29.08.2020, intre orele 08.00-17.00 pe traseul DJ 681 de la intersectia cu DJ 681B pe o distanta de 3,5 km spre satul Hauzesti.

Sursa Opinia Timisoarei