Formula 1 : Calendarul provizoriu pentru anul 2021

Oficialii din Formula 1 au dezvăluit calendarul provizoriu pentru sezonul 2021, cu 23 de Grand Prix : sezonul va începe în Australia la jumătatea lunii martie, se va încheia la Abu Dhabi la începutul lunii decembrie și va avea loc prima cursă din Campionatul Mondial
în Arabia Saudită.

Chase Carey, președinte și CEO al Formulei 1, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm calendarul provizoriu de Formula 1 2021, după discuții ample cu promotorii noștri, echipele și FIA. Planificăm evenimente din 2021 cu fani, evenimente care să ofere o experiență apropiată de cea normală și ne așteaptăm ca intelegerile incheiate să fie onorate.

Calendar provizoriu Formula 1 2021

Tot Chase Carey a mai declarat: „Am dovedit că putem călători și opera curse în siguranță, iar promotorii noștri recunosc din ce în ce mai mult nevoia de a merge mai departe și de a gestiona virusul. De fapt, multe gazde doresc să folosească evenimentul nostru ca o platformă pentru a arăta lumii că merg înainte. Suntem încântați să vedem Arabia Saudită devenind parte a programului și suntem la fel de încântați să ne întoarcem la locurile în care speram să participăm la cursă în 2020. Vrem să mulțumim tuturor promotorilor și partenerilor noștri pentru entuziasmul și colaborarea lor continuă și așteptăm cu nerăbdare să oferim fanilor noștri un sezon interesant pe pistă. ”